Меню
Кошница

Безплатна доставка над 150 лв.

Уред за вакуумиране Voltz

Уред за вакуумиране, Voltz
Уред за вакуумиране, Voltz
Уред за вакуумиране, Voltz
Уред за вакуумиране, Voltz
Уред за вакуумиране, Voltz
Уред за вакуумиране, Voltz
Уред за вакуумиране, Voltz
Уред за вакуумиране, Voltz
Уред за вакуумиране, Voltz
Уред за вакуумиране, Voltz
Уред за вакуумиране, Voltz
Уред за вакуумиране, Voltz
Уред за вакуумиране, Voltz
Уред за вакуумиране, Voltz
Уред за вакуумиране Voltz
59,99 лв.
Дан. основа: 59,99 лв.
  • Наличен: Наличен
  • Модел: 830538
  • Тегло: 1,200.00g
Vacuum Device
Уред за вакуумиране на храна
КОД: 830538
ХАРАКТЕРИСТИКИ
Опаковка: 1 комплект
Гаранция: 2 години
Материал: Voltz

Описание
Вакуум машинка Voltz oграничава храната от достъп с кислород и предпазва от загуба на вода,предотвратявайки разваляне на съставките. Удължава свежестта на храната от 2 до 3 пъти. Запазва цвета, вкуса, мириса и хранителната стойност на храната. Запечатва храна за по лесно съхранение и транспорт.
- Материал: ABS
- Размер: 355*82*65 мм
- Време за вакуумиране: 6-15 секунди
- Ширина на нагревателния проводник: 1.5 мм
- Ширина на плика: 29 см (макс.)
- Скорост на вакуум: 3.5L / min
- Ниво на работен шум: ≤65dB
- Степен на вакуум: 60 kpa


Вакуумното устройство на Voltz е модерен и функционален помощник за оптимално запазване на свежестта и качеството на хранителните продукти. Снабдено с мощност 85 W и вакуумно налягане от 60 kPa, то осигурява ефективна защита на храните срещу окисляване и влага, които са причина за разваляне на хранителните продукти.

С помощта на този уред можете лесно да удължите свежестта на храната си от 2 до 3 пъти. Той отстранява въздуха от опаковката, което не само удължава срока на годност на хранителните продукти, но и запазва техния цвят, вкус, аромат и хранителна стойност. Запечатвайки храната във вакуумни пликове, можете да я съхранявате и транспортирате, без да се притеснявате от загуба на качеството ѝ.


Вакуумното устройство е изработено от здрав материал - ABS, което го прави устойчиво на употреба и дълготрайно. Компактният му размер го прави лесен за съхранение и използване във всяка кухня.
Освен това то се отличава с бързо време за вакуумиране от 6 до 15 секунди, а ширината на нагревателната жица е 1,5 мм, което осигурява бързо и ефективно запечатване на пликовете. Максималната ширина на пликовете, която може да се използва с уреда, е 29 см.
Скоростта на вакуумиране е 3,5 л/мин, а работното ниво на шума е ниско - ≤65 dB, което осигурява приятна и тиха работна среда.
В заключение, вакуумният уред на Voltz е надежден помощник за запазване на свежестта и качеството на вашите хранителни продукти, което ви позволява да ги съхранявате по-дълго и с по-голяма увереност в оптималното им състояние.


Напишете отзив

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър

Имате няколко начина на плащане при правене на поръчка.

- Плащането при доставка (наложен платеж) става при доставяне на поръчката.
- Онлайн плащането с карта се осъществява чрез Борика и приема всички видове кредитни и дебитни карти VISA, MASTERCARD и Maestro.
- Плащането по банков път се отразява в рамките на 48 часа (2 работни дни).

Всеки клиент на компанията, Физическо или Юридическо лице получава фактура с касов бон. Този документ служи, като гаранционна карта и гарантира за извършеното плащане.

Доставките се извършват от куриерски фирми Спиди и Еконт, като цената на услугата се определя в зависимост от избрания начин на доставка и теглото на поръчаните стоки.

При наложен платеж, Вие плащате на куриер при доставка и получавате от куриера разписка за пощенски паричен превод.

Разписката замества в случая касовата бележка. (Според съответния закон "за плащанията с наложен платеж чрез пощенски паричен превод  не е задължително да се издава фискална касова бележка от фискално устройство. За направеното от клиента плащане куриерската фирма издава Разписка за пощенски превод на стойността на дължимата сума.

Тази разписка е законово признат документ, освобождаващ търговеца от задължението да издава касова бележка.") За осчетоводяване на покупката е необходимо да запазите вашата фактура заедно с разписката от куриерска служба.