Меню
Кошница

Безплатна доставка над 150 лв.

Уред за вакуумиране Rosberg

Уред за вакуумиране, Rosberg
Уред за вакуумиране, Rosberg
Уред за вакуумиране, Rosberg
Уред за вакуумиране, Rosberg
Уред за вакуумиране, Rosberg
Уред за вакуумиране, Rosberg
Уред за вакуумиране, Rosberg
Уред за вакуумиране, Rosberg
Уред за вакуумиране, Rosberg
Уред за вакуумиране, Rosberg
Уред за вакуумиране, Rosberg
Уред за вакуумиране, Rosberg
Уред за вакуумиране Rosberg
89,00 лв.
Дан. основа: 89,00 лв.
  • Наличен: Наличен
  • Модел: 830539
  • Тегло: 1,200.00g
Vacuum Device
Уред за вакуумиране на храна
КОД: 830539
ХАРАКТЕРИСТИКИ
Опаковка: 1 комплект
Гаранция: 2 години
Материал: Rosberg

Описание
Вакуум машинка Rosberg Premium oграничава храната от достъп с кислород и предпазва от загуба на вода, предотвратявайки разваляне на съставките. Удължава свежестта на храната от 2 до 3 пъти. Запазва цвета, вкуса, мириса и хранителната стойност на храната. Запечатва храна за по лесно съхранение и транспорт.
- Мощност: 110 W
- Материал: ABS
- Сухо и влажно вакуумиране
- Вакуумиране на кутии (включен маркуч и пликове с цип)
- Време за вакуумиране: 6-15 секунди
- Ширина на плика: 30 см (макс.)
- Скорост на вакуум: 3L / min
- Ниво на работен шум: ≤65dB
- Степен на вакуум: 65 kpa
- Aвтоматично вакуумиране
- Механично вакуумиране
- Единично вакуумиране
- Режим за течна храна
- Режим за суха храна
- Размери:  Ширина: 38.6 см Дължина: 10 см Височина: 5.5 см
- Цвят: Черен
- Захранващо напрежение: 220-240 V~, 50Hz
- Гаранция: 24 месецаМашинката за вакуумиране на Voltz е модерен и функционален помощник за оптимално запазване на свежестта и качеството на хранителните продукти. Снабдена с мощност от 85 W и вакуумно налягане от 60 kPa, тя осигурява бързо и надеждно вакуумиране на хранителните продукти.
Уредът разполага с различни режими на работа, позволяващи както сухо, така и влажно вакуумиране, както и възможност за вакуумиране на кутии чрез включения маркуч и пликове с цип. Специално разработаният механизъм на уреда гарантира, че храната се запечатва здраво и сигурно за по-лесно съхранение и транспортиране.
С възможността да удължи свежестта на храната от 2 до 3 пъти, уредът Voltz запазва цвета, вкуса, мириса и хранителната стойност на вашата храна. Освен това, благодарение на режимите за течна и суха храна, той е подходящ за вакуумиране на различни видове продукти.
С удобни размери и компактен дизайн, уредът лесно намира място във всяка кухня. Тя е изработена от здрав материал ABS, който осигурява дълготрайност и надеждност на продукта.
Уредът за вакуумиране Voltz е единствен в своя клас, предлагайки автоматично, механично и единично вакуумиране, което го прави изключително удобен и лесен за употреба. Нивото на работен шум е сведено до минимум (≤65dB), което гарантира тиха работа и комфорт при използване.
С този продукт можете да се наслаждавате на дълготрайна свежест на вашата храна, като същевременно запазите нейния непроменен вкус и качество. Включената гаранция от 24 месеца допълнително уверява в качеството и надеждността на уреда. Вдъхновени от модерния дизайн и функционалността на Voltz, вашите хранителни продукти ще бъдат подходящо съхранени и поддържани свежи за по-дълго време.


Напишете отзив

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър

Имате няколко начина на плащане при правене на поръчка.

- Плащането при доставка (наложен платеж) става при доставяне на поръчката.
- Онлайн плащането с карта се осъществява чрез Борика и приема всички видове кредитни и дебитни карти VISA, MASTERCARD и Maestro.
- Плащането по банков път се отразява в рамките на 48 часа (2 работни дни).

Всеки клиент на компанията, Физическо или Юридическо лице получава фактура с касов бон. Този документ служи, като гаранционна карта и гарантира за извършеното плащане.

Доставките се извършват от куриерски фирми Спиди и Еконт, като цената на услугата се определя в зависимост от избрания начин на доставка и теглото на поръчаните стоки.

При наложен платеж, Вие плащате на куриер при доставка и получавате от куриера разписка за пощенски паричен превод.

Разписката замества в случая касовата бележка. (Според съответния закон "за плащанията с наложен платеж чрез пощенски паричен превод  не е задължително да се издава фискална касова бележка от фискално устройство. За направеното от клиента плащане куриерската фирма издава Разписка за пощенски превод на стойността на дължимата сума.

Тази разписка е законово признат документ, освобождаващ търговеца от задължението да издава касова бележка.") За осчетоводяване на покупката е необходимо да запазите вашата фактура заедно с разписката от куриерска служба.