Меню
Кошница

Безплатна доставка над 150 лв.

Силиконова подложка за месене и точене, 70 x 70 cm

Силиконова подложка за месене и точене, 70 x 70 cm
Силиконова подложка за месене и точене, 70 x 70 cm
Силиконова подложка за месене и точене, 70 x 70 cm
Силиконова подложка за месене и точене, 70 x 70 cm
Силиконова подложка за месене и точене, 70 x 70 cm
Силиконова подложка за месене и точене, 70 x 70 cm
Силиконова подложка за месене и точене, 70 x 70 cm
25,50 лв.
Дан. основа: 25,50 лв.
  • Наличен: Наличен
  • Модел: 830340
  • Тегло: 510.00g
  • Размери: 70.00см x 70.00см x 0.10см

Възможни варианти

Силиконова подложка
Голяма силиконова подложка за месене и точене
КОД: 830340
ХАРАКТЕРИСТИКИ
Опаковка: 1 брой
Дебелина: 1 мм
Размери: 70 х 70 см
Материал: Силикон


Описание
Силиконовата подложка месене 70х70 см улеснява процеса на разточване на равен слой. Постелката е изработена от висококачествен силикон, лесна за използване и съхранение. Има кръгли маркировки в сантиметри за точно определяне на диаметъра на разточеното тесто. Добър за приготвяне на пица. Лесен за почистване, не абсорбира миризми, прилепва плътно към повърхността на масата, не се плъзга. Не режете с остри предмети, пазете от открит пламък.
Силиконовата подложка за месене, точене и печене с размери 70 х 70 см е незаменим аксесоар за всеки професионален или домашен готвач. Тя е създадена с цел да предостави надеждна и удобна повърхност за изпълнение на различни кулинарни задачи.
Изработена от висококачествен силикон, тази подложка е изключително гъвкава, но в същото време здрава и устойчива. Тя осигурява стабилна повърхност за работа, като предотвратява хлъзгане и преместване на поставените върху нея предмети. Благодарение на гладката и незалепваща повърхност, силиконовата подложка осигурява лесно отделяне на смесите и тестото, без да се налага използването на допълнително брашно или мазнина.
С размери 70 х 70 см, тази подложка предоставя достатъчно пространство за работа с големи количества смеси и тесто. Независимо дали приготвяте хляб, печива, бисквити или други сладки или солени изделия, можете да се възползвате от големия работен плот, който тази подложка предоставя.
Силиконовата подложка за месене, точене и печене е лесна за почистване и поддържане. Просто изплакнете я с топла сапунена вода или я почистете в съдомиялна машина и ще бъде готова за следващата употреба. Благодарение на издръжливостта на силикона, подложката е устойчива на високи и ниски температури, което я прави подходяща за използване във фурната или микровълновата печка.
Не само че предоставя практичност и удобство при готвене, силиконовата подложка е и екологично. Тя е безопасна за използване, не съдържа вредни вещества и не абсорбира миризми или вкусове от храната.
Препоръки:
- Почистване след всяко използване: След всяко използване измийте подложката с топла сапунена вода и гъба или я поставете в съдомиялна машина. Премахнете всички остатъци от храни или мазнини, за да запазите подложката чиста.
- Избягвайте абразивни почистващи препарати: Избягвайте използването на абразивни почистващи препарати или средства за почистване, които могат да повредят повърхността на силикона.
- Избягвайте остри предмети: Силиконовата подложка е устойчива на надраскване, но все пак е добре да избягвате използването на остри ножове или други остри предмети директно върху нея. Това ще помогне да запазите повърхността на подложката без драскотини.
- Съхранявайте я правилно: Когато не я използвате, можете да сгънете силиконовата подложка или да я поставите хоризонтално в чекмедже или на рафт в кухненския шкаф. Избягвайте съхранението на тежки предмети върху нея, което може да доведе до деформации или усукване.
Напишете отзив

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър

Имате няколко начина на плащане при правене на поръчка.

- Плащането при доставка (наложен платеж) става при доставяне на поръчката.
- Онлайн плащането с карта се осъществява чрез Борика и приема всички видове кредитни и дебитни карти VISA, MASTERCARD и Maestro.
- Плащането по банков път се отразява в рамките на 48 часа (2 работни дни).

Всеки клиент на компанията, Физическо или Юридическо лице получава фактура с касов бон. Този документ служи, като гаранционна карта и гарантира за извършеното плащане.

Доставките се извършват от куриерски фирми Спиди и Еконт, като цената на услугата се определя в зависимост от избрания начин на доставка и теглото на поръчаните стоки.

При наложен платеж, Вие плащате на куриер при доставка и получавате от куриера разписка за пощенски паричен превод.

Разписката замества в случая касовата бележка. (Според съответния закон "за плащанията с наложен платеж чрез пощенски паричен превод  не е задължително да се издава фискална касова бележка от фискално устройство. За направеното от клиента плащане куриерската фирма издава Разписка за пощенски превод на стойността на дължимата сума.

Тази разписка е законово признат документ, освобождаващ търговеца от задължението да издава касова бележка.") За осчетоводяване на покупката е необходимо да запазите вашата фактура заедно с разписката от куриерска служба.