Меню
Кошница

Безплатна доставка над 150 лв.

Универсален термометър 18 см, бял, Browin

Универсален термометър 18 см, бял, Browin
Универсален термометър 18 см, бял, Browin
Универсален термометър 18 см, бял, Browin
Универсален термометър 18 см, бял, Browin
Универсален термометър 18 см, бял, Browin
4,80 лв.
Дан. основа: 4,80 лв.
  • Наличен: Наличен
  • Модел: 29327
  • Тегло: 29.00g
Термометар
Универсален термометър с диапазон от -30° до 50°C 
КОД: 29327
ХАРАКТЕРИСТИКИ
Размери: 18 cm
Диапазон: -30° C до +50° C
Материал: Пластмаса

Описание
Без живак - този иновативен, универсален термометър ще ви позволи да проверите температурата в диапазона от -30°C до +50°C, без да се притеснявате, че някои опасни вещества може да изтекат от него, след като бъде разбит!
Високо качество - термометърът е изработен от бяла пластмаса, разполага с капиляр, който е разположен дълбоко във вдлъбнатината на корпуса и е подходящ за приложение в помещения с много високо ниво на влажност!
Безпроблемно сглобяване - горната част на термометъра има отвор, който улеснява окачването му, както на закрито, така и на открито.
Четлива скала - позволява отчитане на температурата в градуси по Целзий (лява скала) или градуси по Фаренхайт (дясна скала).
Минималистичен дизайн - благодарение на простия бял корпус и правоъгълната форма този термометър ще бъде подходящ за всякакъв вид стая!
Този здрав, универсален термометър, изработен от бяла пластмаса, ще работи добре както като външен термометър (ако минималната температура не е по-ниска от -20°F или -30°C), така и като вътрешен термометър. Благодарение на държача в горната част на термометъра няма да имате проблеми с окачването на всяко място по ваш избор! Термометърът позволява измерване на температура в диапазона от -30°C до +50°C, с толеранс на грешка от +/- 1°C и не съдържа живак. По този начин не е нужно да се притеснявате за изтичане на опасно вещество от термометъра, ако той се счупи! Термометърът разполага с капиляр, който е разположен дълбоко във вдлъбнатината на пластмасовия корпус, благодарение на което може да се използва и в помещения с много високо ниво на влажност. С оглед на минималистичния си дизайн, бял цвят и проста скала (температурата може да се отчита както в градуси по Целзий (лява скала), така и в градуси по Фаренхайт (дясна скала), това устройство ще бъде идеално за всяка стая!

Температурен диапазон от -30°C до +50°C.

Толеранс на грешки до около +/- 1°C.

Напишете отзив

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър

Имате няколко начина на плащане при правене на поръчка.

- Плащането при доставка (наложен платеж) става при доставяне на поръчката.
- Онлайн плащането с карта се осъществява чрез Борика и приема всички видове кредитни и дебитни карти VISA, MASTERCARD и Maestro.
- Плащането по банков път се отразява в рамките на 48 часа (2 работни дни).

Всеки клиент на компанията, Физическо или Юридическо лице получава фактура с касов бон. Този документ служи, като гаранционна карта и гарантира за извършеното плащане.

Доставките се извършват от куриерски фирми Спиди и Еконт, като цената на услугата се определя в зависимост от избрания начин на доставка и теглото на поръчаните стоки.

При наложен платеж, Вие плащате на куриер при доставка и получавате от куриера разписка за пощенски паричен превод.

Разписката замества в случая касовата бележка. (Според съответния закон "за плащанията с наложен платеж чрез пощенски паричен превод  не е задължително да се издава фискална касова бележка от фискално устройство. За направеното от клиента плащане куриерската фирма издава Разписка за пощенски превод на стойността на дължимата сума.

Тази разписка е законово признат документ, освобождаващ търговеца от задължението да издава касова бележка.") За осчетоводяване на покупката е необходимо да запазите вашата фактура заедно с разписката от куриерска служба.