Меню
Кошница

Безплатна доставка над 150 лв.

Стаен термометър 15 cm, дървен, Browin

Стаен термометър 15 cm, дървен, Browin
Стаен термометър 15 cm, дървен, Browin
Неналичен
Стаен термометър 15 cm, дървен, Browin
Стаен термометър 15 cm, дървен, Browin
Стаен термометър 15 cm, дървен, Browin
7,50 лв.
Дан. основа: 7,50 лв.
  • Наличен: Неналичен
  • Модел: 28931
  • Тегло: 50.00g
Термометар
Вътрешен термометър с диапазон от -10° до 50°C 
КОД: 28931
ХАРАКТЕРИСТИКИ
Размери: 15 cm
Температурата: -10° C до +50° C
Материал: Дърво

Описание
Малък размер – този термометър с височина 16,5 см и ширина 4,3 см е предназначен за използване на закрито и се фиксира с помощта на окачване – лесно ще намерите място за него на всяка стена!
​Четима скала – въпреки малкия размер на този продукт, той се характеризира с много ясна скала, така че не е нужно да се притеснявате, че имате проблеми с отчитането на измерванията.
Елегантен дизайн – златната подложка с скала и други компоненти в златен цвят осигуряват отличен контраст с дървената структура на термометъра. Този модел е много елегантен и ще пасне на всеки стил на интериора.

Точно измерване — този термометър не съдържа живак и позволява измерване на температура в диапазона от -10°C до +50°C (само в скала по Целзий) с толеранс на грешка не повече от +/- 1°C!

Искате ли да знаете точната температура в стаята, в която сте отседнали? Този малък и традиционно изглеждащ дървен термометър ще ви позволи да направите точно измерване на температурата в диапазона от -10°C до +50°C с толеранс на грешка не повече от +/- 1°C! Оттук нататък винаги ще знаете дали температурата в стаята на вашето дете е подходяща, или партидите вино са с подходяща температура по време на ферментация! Масивната структура и здравото фиксиране на капиляра, в съчетание с елегантния дизайн, включващ компоненти със златист цвят, ще ви позволят да превърнете този продукт в част от всеки интериор – във вашия дом, в офиса или в сервизната ви точка! Термометърът е изработен от дърво и метал, не съдържа живак и може да се окачи. Неговата четлива скала позволява безпроблемно измерване на температурата – дори и за възрастни хора! Измерването на температурата се извършва в скалата на Целзий. Капилярът е изработен от стъкло.
Напишете отзив

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър

Имате няколко начина на плащане при правене на поръчка.

- Плащането при доставка (наложен платеж) става при доставяне на поръчката.
- Онлайн плащането с карта се осъществява чрез Борика и приема всички видове кредитни и дебитни карти VISA, MASTERCARD и Maestro.
- Плащането по банков път се отразява в рамките на 48 часа (2 работни дни).

Всеки клиент на компанията, Физическо или Юридическо лице получава фактура с касов бон. Този документ служи, като гаранционна карта и гарантира за извършеното плащане.

Доставките се извършват от куриерски фирми Спиди и Еконт, като цената на услугата се определя в зависимост от избрания начин на доставка и теглото на поръчаните стоки.

При наложен платеж, Вие плащате на куриер при доставка и получавате от куриера разписка за пощенски паричен превод.

Разписката замества в случая касовата бележка. (Според съответния закон "за плащанията с наложен платеж чрез пощенски паричен превод  не е задължително да се издава фискална касова бележка от фискално устройство. За направеното от клиента плащане куриерската фирма издава Разписка за пощенски превод на стойността на дължимата сума.

Тази разписка е законово признат документ, освобождаващ търговеца от задължението да издава касова бележка.") За осчетоводяване на покупката е необходимо да запазите вашата фактура заедно с разписката от куриерска служба.