Меню
Кошница

Безплатна доставка над 150 лв.

Сапунерка за стена с вакуум, 14 х 12.5 х 4.5 см, пластмаса

Пластмасова сапунерка
Пластмасова сапунерка
Пластмасова сапунерка
Пластмасова сапунерка
Пластмасова сапунерка
Пластмасова сапунерка
Пластмасова сапунерка
Пластмасова сапунерка
Сапунерка за стена с вакуум, 14 х 12.5 х 4.5 см, пластмаса
3,80 лв.
Дан. основа: 3,80 лв.
  • Наличен: Наличен
  • Модел: 830420
  • Тегло: 45.00g
  • Размери: 14.00см x 12.50см x 4.50см
сапунерка
Сапунерка за стена с вакуум
КОД: 830420
ХАРАКТЕРИСТИКИ
Опаковка: 1 бр
Размери: 14 х 12.5 х 4.5 см
Материал: Пластмаса
Продукт: Сапунерка

Описание
Сапунерката е идеална за тези, които предпочитат функционална простота и непретенциозен дизайн.
Предлаганият модел е изработен от висококачествена бяла пластмаса. Вакуумната поставка за сапун със стандартни размери е оборудван с удобна система за оттичане на водата и специални противоплъзгащи "неравности".Инструкции за Сапунерка за стена с вакуум:
Важно: Не се залепва на матови и неравни повърхности. Препоръчително е да се използва върху гланцови плочки или стъклени повърхности.

Инструкции за поставяне и използване:
1. Преди да поставите сапунерката, уверете се, че повърхността, на която ще я монтирате, е чиста и суха. Използвайте подходящ почистващ препарат, за да отстраните мазнини и замърсявания от повърхността. Подсушете я добре след почистването.
2. Проверете дали повърхността е гладка и гланцирана. Залепването на сапунерката ще бъде най-ефективно на гланцови плочки или стъкло. Избягвайте матови и неравни повърхности, тъй като те може да намалят силата на залепване.
3. Плътно притиснете сапунерката към желаното място върху гланцовата плочка или стъкло. Уверете се, че е залепнала здраво и равномерно.
4. Ако решите да преместите сапунерката или да я поставите на друго място, внимателно я отлепете, като използвате ръба на сапунерката, без да повреждате повърхността. Измийте лепящата част на сапунерката и я подсушете добре, преди да я залепите отново на новата повърхност.
5. За поддържане на оптимално залепване, препоръчваме да измивате и подсушавате залепващата част на сапунерката след всяко отлепване и залепване.

Следвайки тези инструкции, можете да се насладите на удобството на сапунерката за стена с вакуум и да я използвате успешно в банята или кухнята си.


Напишете отзив

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър

Имате няколко начина на плащане при правене на поръчка.

- Плащането при доставка (наложен платеж) става при доставяне на поръчката.
- Онлайн плащането с карта се осъществява чрез Борика и приема всички видове кредитни и дебитни карти VISA, MASTERCARD и Maestro.
- Плащането по банков път се отразява в рамките на 48 часа (2 работни дни).

Всеки клиент на компанията, Физическо или Юридическо лице получава фактура с касов бон. Този документ служи, като гаранционна карта и гарантира за извършеното плащане.

Доставките се извършват от куриерски фирми Спиди и Еконт, като цената на услугата се определя в зависимост от избрания начин на доставка и теглото на поръчаните стоки.

При наложен платеж, Вие плащате на куриер при доставка и получавате от куриера разписка за пощенски паричен превод.

Разписката замества в случая касовата бележка. (Според съответния закон "за плащанията с наложен платеж чрез пощенски паричен превод  не е задължително да се издава фискална касова бележка от фискално устройство. За направеното от клиента плащане куриерската фирма издава Разписка за пощенски превод на стойността на дължимата сума.

Тази разписка е законово признат документ, освобождаващ търговеца от задължението да издава касова бележка.") За осчетоводяване на покупката е необходимо да запазите вашата фактура заедно с разписката от куриерска служба.