Меню
Кошница

Безплатна доставка над 150 лв.

Кош за смет за разделно събиране Brabantia Sort&Go 2x12L, Dark Grey & Jade Green

Кош за смет за разделно събиране Brabantia Sort&Go 2x12L, Dark Grey & Jade Green
Кош за смет за разделно събиране Brabantia Sort&Go 2x12L, Dark Grey & Jade Green
159,00 лв.
Дан. основа: 159,00 лв.
  • Наличен: Наличен
  • Модел: 1005513
  • Тегло: 3.05g
  • Размери: 0.00см x 28.50см x 50.50см
  • SKU: 1005513
  • UPC: 1005513
Кош за смет за разделно събиране Brabantia Sort&Go 2x12L, Dark Grey & Jade Green Идеалното решение за спестяване на място, за скриване на коша за смет в шкаф и за разделно събиране на боклука.

Самоподържаща се конструкция, която не тежи на пантите на вратите на кухненския ви шкаф.

Стойката за двата коша е подходяща за монтаж на врати, отварящи се на ляво и на дясно. Тъй като след това кошовете просто висят закачени на нея, можете да ги сваляте и връщате обратно без усилие и винаги, когато пожелаете.

Лесно инсталиране (в комплекта са включени схема и всички необходими части за монтажа). Минималните необходими размери на шкафа са: дълбочина 360mm, височина 430mm и ширина 550mm.

При отваряне на шкафа двете кофи излизат удобно навън като капаците им може да бъдат застопорени в отворено положение, за да не ви се налага да се навеждате всеки път, когато искате да изхвърлите нещо.

Със здрава дръжка за удобно носене и с ръкохватка в основата на коша за лесно изсипване.

В случай, че искате да ползвате коша с торбички за смет, торбичките PerfectFit на Brabantia с размер С са съвършено пригодени за вашия Sort&Go 2x16L така, че да прилепят плътно със скрити под капака му краища и връзки. Щом разглеждате кошовете Sort&Go на Brabantia, вероятно имате намерение да събирате и изхвърляте бокука разделно. Поздравяваме ви за отговорното ви отношение към природата и Планетата! Тези два коша с вместимост от 12 литра всеки от тях, ще застанат перфектно в почти всеки кухненски шкаф, без значение на коя страна са отварят вратите му и без да тежат на пантите им!;

Напишете отзив

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър

Имате няколко начина на плащане при правене на поръчка.

- Плащането при доставка (наложен платеж) става при доставяне на поръчката.
- Онлайн плащането с карта се осъществява чрез Борика и приема всички видове кредитни и дебитни карти VISA, MASTERCARD и Maestro.
- Плащането по банков път се отразява в рамките на 48 часа (2 работни дни).

Всеки клиент на компанията, Физическо или Юридическо лице получава фактура с касов бон. Този документ служи, като гаранционна карта и гарантира за извършеното плащане.

Доставките се извършват от куриерски фирми Спиди и Еконт, като цената на услугата се определя в зависимост от избрания начин на доставка и теглото на поръчаните стоки.

При наложен платеж, Вие плащате на куриер при доставка и получавате от куриера разписка за пощенски паричен превод.

Разписката замества в случая касовата бележка. (Според съответния закон "за плащанията с наложен платеж чрез пощенски паричен превод  не е задължително да се издава фискална касова бележка от фискално устройство. За направеното от клиента плащане куриерската фирма издава Разписка за пощенски превод на стойността на дължимата сума.

Тази разписка е законово признат документ, освобождаващ търговеца от задължението да издава касова бележка.") За осчетоводяване на покупката е необходимо да запазите вашата фактура заедно с разписката от куриерска служба.