Меню
Кошница

Безплатна доставка над 150 лв.

Котва за монтаж на външен простор Brabantia Ø45mm, пластмасова, за бетониране

Котва за монтаж на външен простор Brabantia Ø45mm, пластмасова, за бетониране
Котва за монтаж на външен простор Brabantia Ø45mm, пластмасова, за бетониране
27,00 лв.
Дан. основа: 27,00 лв.
  • Наличен: Наличен
  • Модел: 90300209
  • Тегло: 0.19g
  • Размери: 0.00см x 21.00см x 32.50см
  • SKU: 90300209
  • UPC: 90300209
Котва за монтаж на външен простор Brabantia Ø45mm, пластмасова, за бетониране Подходяща за бетониране (за вкопаване в земята препоръчваме употребата на метален шип Brabantia).

Изработена от здрава пластмаса, устойчива на атмосферни влияния.

С капачка: можете да извадите и приберете простора и да сложите капачката. Така шипът няма нито да се пълни с пръст и други нежелани материали, нито ще стърчи - за да ходите и косите тревата в двора необезпокоявано.

Подходяща за всички ротационни простори на Brabantia от сериите TopSpinner, LiftOMatic, LiftOMatic Advance, които са с диаметър на стълба 45mm.

Приложени инструкции за бетонирането. Изработен от здрава пластмаса, устойчива на атмосферни влияния. Подходящ за бетониране на външен простор Brabantia (за вкопаване в земята се препоръчва метален шип).

Напишете отзив

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър

Имате няколко начина на плащане при правене на поръчка.

- Плащането при доставка (наложен платеж) става при доставяне на поръчката.
- Онлайн плащането с карта се осъществява чрез Борика и приема всички видове кредитни и дебитни карти VISA, MASTERCARD и Maestro.
- Плащането по банков път се отразява в рамките на 48 часа (2 работни дни).

Всеки клиент на компанията, Физическо или Юридическо лице получава фактура с касов бон. Този документ служи, като гаранционна карта и гарантира за извършеното плащане.

Доставките се извършват от куриерски фирми Спиди и Еконт, като цената на услугата се определя в зависимост от избрания начин на доставка и теглото на поръчаните стоки.

При наложен платеж, Вие плащате на куриер при доставка и получавате от куриера разписка за пощенски паричен превод.

Разписката замества в случая касовата бележка. (Според съответния закон "за плащанията с наложен платеж чрез пощенски паричен превод  не е задължително да се издава фискална касова бележка от фискално устройство. За направеното от клиента плащане куриерската фирма издава Разписка за пощенски превод на стойността на дължимата сума.

Тази разписка е законово признат документ, освобождаващ търговеца от задължението да издава касова бележка.") За осчетоводяване на покупката е необходимо да запазите вашата фактура заедно с разписката от куриерска служба.