Меню
Кошница

Безплатна доставка над 150 лв.

Силиконова форма за кекс 26 х 13 x h6.5 см, правоъгълна

Правоъгълна силиконова форма за печене на хляб, кекс, козунак и други
Правоъгълна силиконова форма за печене на хляб, кекс, козунак и други
Правоъгълна силиконова форма за печене на хляб, кекс, козунак и други
Правоъгълна силиконова форма за печене на хляб, кекс, козунак и други
Правоъгълна силиконова форма за печене на хляб, кекс, козунак и други
Правоъгълна силиконова форма за печене на хляб, кекс, козунак и други
Правоъгълна силиконова форма за печене на хляб, кекс, козунак и други
Силиконова форма за кекс 26 х 13 x  h6.5 см, правоъгълна - Снимка 1
Силиконова форма за кекс 26 х 13 x  h6.5 см, правоъгълна - Снимка 2
Силиконова форма за кекс 26 х 13 x  h6.5 см, правоъгълна - Снимка 3
Силиконова форма за кекс 26 х 13 x  h6.5 см, правоъгълна - Снимка 4
Силиконова форма за кекс 26 х 13 x  h6.5 см, правоъгълна - Снимка 5
Силиконова форма за кекс 26 х 13 x  h6.5 см, правоъгълна - Снимка 6
Силиконова форма за кекс 26 х 13 x  h6.5 см, правоъгълна - Снимка 7
Силиконова форма за кекс 26 х 13 x h6.5 см, правоъгълна
9,50 лв.
Дан. основа: 9,50 лв.
  • Наличен: Наличен
  • Модел: 830345
  • Тегло: 137.00g
  • Размери: 26.00см x 13.00см x 6.50см
форма
Правоъгълна силиконова форма за печене на хляб или кекс
КОД: 830345
ХАРАКТЕРИСТИКИ
Опаковка: 1 брой
Устойчив: - 40 до + 200 градуса
Размери: 26 x 13 х 6.5см
Материал: Силикон
Продукт: Форма за кекс


Описание
Силиконовата форма за печене е предназначена за приготвяне на кулинарни шедьоври във фурната. Тя е универсална и подходяща за приготвяне на хляб, кекс, козунак, гювечи, месни и други ястия. Формата е изработена от термоустойчив силикон, който е абсолютно безопасен при високи температури. Основното предимство на силиконовата форма е възможността да се готви без използване на масло или мазнина. Храната не залепва по стените, което улеснява изваждането след готвене. Удобните дръжки улесняват поставянето и изваждането от фурната. Силиконът е лесен за поддръжка и може да се мие в съдомиялна машина.






Ето няколко рецепти за приготвяне на хляб, които можете да използвате с правоъгълната силиконова форма за печене:

1. Класически бял хляб:
 •  В голяма купа смесете 500 г бяло брашно, 2 ч.л. сол и 2 ч.л. захар.
 •  Добавете 7 г суха мая и разбъркайте добре.
 •  Постепенно добавяйте около 300 мл топла вода и месете, докато се образува еднородно тесто.
 •  Оформете тестото в топка и го сложете в намазаната с масло правоъгълна силиконова форма.
 •  Покрийте формата с кърпа и оставете да втаса на топло място за около 1 час.
 •  Печете в предварително загрята фурна на 200 градуса Целзий за около 30-35 минути или до златисто-кафяво запържване.

2. Целозърнест хляб:
• В голяма купа смесете 300 г целозърнесто брашно, 200 г бяло брашно, 2 ч.л. сол и 1 ч.л. захар.
• Добавете 7 г суха мая и разбъркайте добре.
• Постепенно добавяйте около 350 мл топла вода и месете, докато се образува еднородно тесто.
• Оформете тестото в топка и го сложете в намазаната с масло правоъгълна силиконова форма.
• Покрийте формата с кърпа и оставете да втаса на топло място за около 1 час.
• Печете в предварително загрята фурна на 180 градуса Целзий за около 35-40 минути или до златисто-кафяво запържване.



Ето ви една рецепта за здравословен хляб:

Съставки:
 •  2 чаши цялозърнесто брашно
 •  1 чаша овесени ядки
 •  1/2 чаша наситнати семена (чия, ленено семе, слънчогледови семена и други)
 •  1/4 чаша кърдеме
 •  1 ч.л. бакпулвер
 •  1 ч.л. сода бикарбонат
 •  1/2 ч.л. сол
 •  1 и 1/2 чаши прясно мляко или растително мляко
 •  2 с.л. мед или кленов сироп
 •  2 с.л. зехтин
 •  3 яйца

Инструкции:
 1. В голяма купа смесете цялозърнестото брашно, овесените ядки, семената, кърдемето, бакпулвера, содата бикарбонат и солта.
 2. В друга купа разбийте млякото, меда (или кленовия сироп), зехтина и яйцата.
 3. Направете дупка в сухите съставки и налейте течната смес в нея. Разбъркайте добре, докато се образува еднородно тесто.
 4. Поставете тестото в намазана с малко зехтин правоъгълна силиконова форма за печене.
 5. Печете в предварително загрята фурна на 180 градуса Целзий за около 40-45 минути или докато хлябът е златист и изпечен.
 6. Извадете хляба от фурната и оставете го да се охлади преди да го нарежете и сервирате.


Този здравословен хляб е богат на фибри, витамини и минерали, като предлага вкусна и пълноценна алтернатива на 
обикновения бял хляб. Можете да промените комбинацията от семена и да добавите сушени плодове или ядки по ваш вкус.







Напишете отзив

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър

Имате няколко начина на плащане при правене на поръчка.

- Плащането при доставка (наложен платеж) става при доставяне на поръчката.
- Онлайн плащането с карта се осъществява чрез Борика и приема всички видове кредитни и дебитни карти VISA, MASTERCARD и Maestro.
- Плащането по банков път се отразява в рамките на 48 часа (2 работни дни).

Всеки клиент на компанията, Физическо или Юридическо лице получава фактура с касов бон. Този документ служи, като гаранционна карта и гарантира за извършеното плащане.

Доставките се извършват от куриерски фирми Спиди и Еконт, като цената на услугата се определя в зависимост от избрания начин на доставка и теглото на поръчаните стоки.

При наложен платеж, Вие плащате на куриер при доставка и получавате от куриера разписка за пощенски паричен превод.

Разписката замества в случая касовата бележка. (Според съответния закон "за плащанията с наложен платеж чрез пощенски паричен превод  не е задължително да се издава фискална касова бележка от фискално устройство. За направеното от клиента плащане куриерската фирма издава Разписка за пощенски превод на стойността на дължимата сума.

Тази разписка е законово признат документ, освобождаващ търговеца от задължението да издава касова бележка.") За осчетоводяване на покупката е необходимо да запазите вашата фактура заедно с разписката от куриерска служба.