Меню
Кошница

Безплатна доставка над 150 лв.

Микрофибърни продукти Pamex

Микрофибърен моп за под, тип въже, Pamex Микрофибърен моп за под, тип въже, Pamex
Най-продаван
Марка: Pamex
МопМикрофибърен моп за под  PamexКОД: 28938ХАРАКТЕРИСТИКИОпаковка: 1 брРезба: КонусПроизводител: Памекс (Pamex - Италия)Материал: МикрофибърОписаниеНай-новата технология от микрофибър позволява почистване само с вода за опазване на околната среда.Може да се използва сух за отстраняване на прах ..
7,60 лв.
Дан. основа: 7,60 лв.
Микрофибърен моп за под, ленти, Pamex Микрофибърен моп за под, ленти, Pamex
Най-продаван
Марка: Pamex
Бърсалка за подМикрофибърен моп за кофа, PamexКОД: 29519ХАРАКТЕРИСТИКИОпаковка: 1 бройРезба: КонусПроизводител: Памекс (Pamex - Италия)Материал: МикрофибърОписаниеНай-новата технология от микрофибър позволява почистване само с вода за опазване на околната среда.Може да се използва сух за отстранява..
7,60 лв.
Дан. основа: 7,60 лв.
Микрофибърен моп за под балерина, тип пола, Pamex Микрофибърен моп за под балерина, тип пола, Pamex
Най-продаван
Марка: Pamex
МопМикрофибърен парцал за под балерина PamexКОД: 25663ХАРАКТЕРИСТИКИОпаковка: 1 бройРезба: КонусПроизводител: Памекс (Pamex - Италия)Материал: МикрофибърОписаниеНай-новата технология от микрофибър позволява почистване само с вода за опазване на околната среда.Може да се използва сух за отстраня..
7,60 лв.
Дан. основа: 7,60 лв.
Марка: Pamex
МопМикрофибърен парцал за под балерина PamexКОД: 829661ХАРАКТЕРИСТИКИОпаковка: 1 бройЦвят: ЧеренРезба: КонусПроизводител: Памекс (Pamex - Италия)Материал: МикрофибърОписаниеНай-новата технология от микрофибър позволява почистване само с вода за опазване на околната среда.Може да се използв..
7,60 лв.
Дан. основа: 7,60 лв.
Показани са от 1 до 4 от 4 резултата (1 страници)