Меню
Кошница

Безплатна доставка над 150 лв.

Brabantia

Brabantia е холандска компания, която произвежда предмети за дома, като кошчета за отпадъци, стелажи за пране, контейнери за съхранение на храни и други продукти. Марка: Brabantia
Калъф за маса за гладене Brabantia C 124x45cm, 2mm, микс цветове Идеална повърхност за гладене при сухо и парно гладене: 100% високоустойчив памук + 2 mm слой дунапрен за повече комфорт.Нишката за пристягане и системата за опъване гарантират, че повърхността на вашата маса за гладене Brabantia ще бъ..
31,00 лв.
Дан. основа: 31,00 лв.
Торба за кош Brabantia PerfectFit Sort&Go/Silent/Touch размер C, 10-12L, 10 броя, зелени, биоразградими, ролка
Неналичен
Марка: Brabantia
Торба за кош Brabantia размер C, 10-12L, 10 броя, зелени, биоразградими Тези торбички за смет са направени от 100% органични материали и са 100% биоразградими.Изработени са от сертифицирани органични материали и може да се използват за изхвърляне на органични отпадъци за компост.Идеални са за 10 и 1..
16,90 лв.
Дан. основа: 16,90 лв.
Марка: Brabantia
Дозатор за течен сапун Brabantia White Идеален за влажни помещения като баня, тоалетна и кухня, защото е изработен от устойчиви на корозия материали.Лесен за пълнене заради удобния му голям отвор.Подходящ не само за течен сапун, но и за шампоани, лосиони и т.н.Лесен за разглабяне с цел цялостно почи..
67,00 лв.
Дан. основа: 67,00 лв.
Марка: Brabantia
Нож за сирена Brabantia Profile Назъбената повърхност на нарязаното сирене означава по-голяма площ за контакт на сиренето с въздуха и съотвено повече вкус и аромат - затова острието на ножа ни за сирена е ситно назъбено.Тази технология спомага и затова сиренето да не залепва по острието на ножа.Ножъ..
27,00 лв.
Дан. основа: 27,00 лв.
Марка: Brabantia
Таймер кухненски Brabantia Grey, дигитален, с магнит Практичен и ваш верен помощник в кухнята, който краси хладилника ви, когато не го използвате.С функция таймер и функция хронометър.Наглася се бързо чрез завъртане на външния му бутон.Изработен с внимание към детайла: не драска повърхностите, върху..
25,00 лв.
Дан. основа: 25,00 лв.
Марка: Brabantia
Таймер кухненски Brabantia White, дигитален, с магнит Практичен и ваш верен помощник в кухнята, който краси хладилника ви, когато не го използвате.С функция таймер и функция хронометър.Наглася се бързо чрез завъртане на външния му бутон.Изработен с внимание към детайла: не драска повърхностите, върх..
25,00 лв.
Дан. основа: 25,00 лв.
Марка: Brabantia
Тиган Brabantia Rock 24 cm Съд от висококачествен кован алуминий с отлична топлопроводимост и бързо равномерно разпределение на топлината. С ергономична дръжка и висококачествено мраморно незалепващо покритие./Дебелина на стената - 2.8 мм./Дебелина на дъното - 4 мм. Природосъобразен производствен ..
59,00 лв.
Дан. основа: 59,00 лв.
Марка: Brabantia
Тиган Brabantia Rock 26 cm Съд от висококачествен кован алуминий с отлична топлопроводимост и бързо равномерно разпределение на топлината. С ергономична дръжка и висококачествено мраморно незалепващо покритие./Дебелина на стената - 2.8 мм./Дебелина на дъното - 4 мм. Природосъобразен производствен ..
65,00 лв.
Дан. основа: 65,00 лв.
Марка: Brabantia
Торба за кош Brabantia размер K (Twin), 10L, 10 броя, зелени, биоразградими Тези торбички за смет са направени от 100% органични материали и са 100% биоразградими.Изработени са от сертифицирани органични материали и може да се използват за изхвърляне на органични отпадъци за компост.Идеални са за 10..
14,90 лв.
Дан. основа: 14,90 лв.
Марка: Brabantia
Белачка Brabantia Essential С двустранно острие от неръждаема стомана и връх за издълбаване на захабени участъци.С широка пластмасова дръжка за удобен захват и безопасно боравене.Удобна за работа с лява и дясна ръка.Идеална за икономично белене на моркови, краставици, ябълки и т.н.Лесна за почистван..
13,90 лв.
Дан. основа: 13,90 лв.
Марка: Brabantia
Кутия за хляб Brabantia Fall Front Matt Steel Fingerprint Proof Здрава и красива кутия от Brabantia, която освен, че запазва хляба за по-дълго време, се превръща в цветен дизайнерски акцент в кухнята ви. Достатъчно място за два големи хляба.Плоската горна част осигурява допълнително пространство в к..
145,00 лв.
Дан. основа: 145,00 лв.
Марка: Brabantia
Кутия за хляб Brabantia Roll Top Matt Steel Fingerprint Proof Удобна кутия с достатъчно място за два големи хляба.Компактна, тъй като при отваряне не заема допълнително пространство, а плоската й горна част може да се използва като рафт за поставяне - временно или редовно - на вяскакви кухненски при..
129,00 лв.
Дан. основа: 129,00 лв.
Марка: Brabantia
Лъжица за сладолед Brabantia Essential Подходяща за твърд сладолед, току-що изваден от хладилника.Здрава конструкция.Лесна за почистване, подходяща и за съдомиялна машина.Здрава пластмасова дръжка и функционална част от неръждаема стомана.Снабдена с халка за окачване, за да бъдат всички кухненски пр..
25,00 лв.
Дан. основа: 25,00 лв.
Марка: Brabantia
Нож за сирена Brabantia Essential Назъбената повърхност на нарязаното сирене означава по-голяма площ за контакт на сиренето с въздуха и съотвено повече вкус и аромат - затова острието на ножа ни за сирена е ситно назъбено.Тази технология спомага и затова сиренето да не залепва по острието на ножа.Но..
21,00 лв.
Дан. основа: 21,00 лв.
Марка: Brabantia
Органайзер за кухненски прибори Brabantia Profile Високо качество на материалите и на изработката.Елегантен дизайн, съчетан с класическия металик на неръждаемата стомана.Благодарение на подвижното му дъно, органайзърът е удобен за почистване на ръка, но е подходящ и за съдомиялна машина.; Готвите и ..
65,00 лв.
Дан. основа: 65,00 лв.
Марка: Brabantia
Отварачка за бутилки Brabantia Essential Лесно отваряне на всички видове бутилки с капачка, заради дългата дръжка.Лесна за почистване, подходяща и за съдомиялна машина.Здрава пластмасова дръжка и функционална част от неръждаема стомана. Тази удобна отварачка за бутилки няма да се изплъзне от ръцете ..
12,90 лв.
Дан. основа: 12,90 лв.
Марка: Brabantia
Тирбушон Brabantia Classic Black Корковата тапа излиза плавно от бутилката и от тирбушона благодарение на чудесния механизъм.Заради много голямата дръжка на турбушона, бутилките се отварят лесно.Изключително широкото тяло на търбушона го прави подходящ за работа с всички популярни размери бутилки.Бл..
25,00 лв.
Дан. основа: 25,00 лв.
Марка: Brabantia
Тирбушон Brabantia Classic White Корковата тапа излиза плавно от бутилката и от тирбушона благодарение на чудесния механизъм.Заради много голямата дръжка на турбушона, бутилките се отварят лесно.Изключително широкото тяло на търбушона го прави подходящ за работа с всички популярни размери бутилки.Бл..
25,00 лв.
Дан. основа: 25,00 лв.
Марка: Brabantia
Силиконова четка Brabantia Essential Не драска незалепващата повърхност на тигани, тенджери и тави.Гъвкава, устойчива на топлина силиконова шпатула (макс. 280°C).Дълги косми за лесно разнасяне на мазнини и маринати.Лесна за почистване, подходяща и за съдомиялна машина.Снабдена с халка за окачване, з..
16,90 лв.
Дан. основа: 16,90 лв.
Марка: Brabantia
Бъркалка Brabantia Essential Бъркалка изработена от еластична тел от неръждаема стомана и удобна дръжка от бяла пластмаса.Със специална форма, така че телта да стига до ъглите на тенджери, тигани и други съдове, включително и правоъгълни.С ергономичен дизайн на дръжката от висококачествена неръждаем..
23,00 лв.
Дан. основа: 23,00 лв.
Марка: Brabantia
Вилица за месо Brabantia Essential V-образна вилица с допълнително заострени върхове за да забождат месата стабилно.Подходяща за рязане на месо и за сервирането му.Хигиенична и лесна за почистване (без заварки и ръбове на съединяване на различните части).Снабдена с халка за окачване.Здрава пластмасо..
23,00 лв.
Дан. основа: 23,00 лв.
Марка: Brabantia
Дозатор за течен сапун Brabantia Matt Steel Fingerprint Proof Идеален за влажни помещения като баня, тоалетна и кухня, защото е изработен от устойчиви на корозия материали.Лесен за пълнене заради удобния му голям отвор.Подходящ не само за течен сапун, но и за шампоани, лосиони и т.н.Лесен за разглаб..
75,00 лв.
Дан. основа: 75,00 лв.
Марка: Brabantia
Държач за тоалетна хартия Brabantia Classic Matt Steel Подходящ и за банята, и за тоалетната, защото е изработен от висококачествени, устойчиви на корозия материали. Лесен монтаж (включена пластмасова плоча-основа за фиксиране).Ако искате да създадете елемент на дизайнерски интериор в банята и тоале..
27,00 лв.
Дан. основа: 27,00 лв.
Марка: Brabantia
Държач за тоалетна хартия Brabantia Classic White Подходящ и за банята, и за тоалетната, защото е изработен от висококачествени, устойчиви на корозия материали. Лесен монтаж (включена пластмасова плоча-основа за фиксиране).Ако искате да създадете елемент на дизайнерски интериор в банята и тоалетната..
25,00 лв.
Дан. основа: 25,00 лв.
Марка: Brabantia
Калъф за маса за гладене Brabantia A 110x30cm, 2mm, Metallised Изработен от метализиран памук, който отразява топлината, за да гладите по-бързо и по-добре.Нишката за пристягане и системата за опъване гарантират, че повърхността на вашата маса за гладене Brabantia ще бъде винаги опъната и равна!Подхо..
27,00 лв.
Дан. основа: 27,00 лв.
Марка: Brabantia
Калъф за маса за гладене Brabantia B 124x38cm, 2mm, Ecru Идеална повърхност за гладене при сухо и парно гладене: 100% високоустойчив памук + 2 mm слой дунапрен за повече комфорт.Нишката за пристягане и системата за опъване гарантират, че повърхността на вашата маса за гладене Brabantia ще бъде винаг..
29,00 лв.
Дан. основа: 29,00 лв.
Марка: Brabantia
Калъф за маса за гладене Brabantia B 124x38cm, 2mm, Metallised Изработен от метализиран памук, който отразява топлината, за да гладите по-бързо и по-добре.Нишката за пристягане и системата за опъване гарантират, че повърхността на вашата маса за гладене Brabantia ще бъде винаги опъната и равна!Подхо..
29,00 лв.
Дан. основа: 29,00 лв.
Марка: Brabantia
Калъф за маса за гладене Brabantia B 124x38cm, PerfectFlow Bubbles Калъфът PerfectFlow, разработен съвместно от Philips и Brabantia, е подходящ и за най-мощните парни ютии и парогенератори.Калъфът има 4 слоя: 100% памук (за лесно плъзгане на ютията), дунапрен (за удобно гладене), 3D-текстил (за цирк..
97,00 лв.
Дан. основа: 97,00 лв.
Марка: Brabantia
Кутия за хляб Brabantia Roll Top Metallic Mint Удобна кутия с достатъчно място за два големи хляба.Компактна, тъй като при отваряне не заема допълнително пространство, а плоската й горна част може да се използва като рафт за поставяне - временно или редовно - на вяскакви кухненски принадлежности кат..
89,00 лв.
Дан. основа: 89,00 лв.
Марка: Brabantia
Отварачка за консерви Brabantia Essential с пластмасова дръжка Безопасно отваря всички стандартни консервни кутии без да оставя назъбени ръбове.Класически утвърден принцип на работа.Лесна за почистване, подходяща и за съдомиялна машина. Снабдена с халка за окачване, за да бъдат всички кухненск..
35,00 лв.
Дан. основа: 35,00 лв.
Марка: Brabantia
Универсална отварачка Brabantia Essential Отваря почти всички консерви и капачки с диаметър от 10 до 100 mm.Лесна за работа дори за хора с по-слаб захват.Лесна за почистване.Подходяща и за съдомиялна машина.Здрава пластмасова дръжка и функционална част от неръждаема стомана.Снабдена с халка за окачв..
27,00 лв.
Дан. основа: 27,00 лв.
Марка: Brabantia
Преса за картофи Brabantia Essential Функционална част, изработена от висококачествен, устойчив на топлина найлон (макс. 220°C).Гладка повърхност от гъвкава пластмаса, не вреди на незалепващото покритие на съдовете за готвене.Снабдена с халка за окачване, за да бъдат всички кухненски прибори винаги ..
25,00 лв.
Дан. основа: 25,00 лв.
Показани са от 1 до 32 от 1062 резултата (34 страници)